Tuinmateriaal

Vakwerk in de tuin verdient het beste materiaal.

Ons assortiment is gericht op de consumenten en ondernemers die vakwerk wil leveren in de tuin. Inkopen voor hele goede prijzen. We ontwikkelen een steeds uitgebreider assortiment wat past bij het aanbieden van kwaliteitsmateriaal voor de tuin.

Vakwerk in de tuin verdient het beste materiaal.

Ons assortiment is gericht op de consumenten en ondernemers die vakwerk wil leveren in de tuin. Inkopen voor hele goede prijzen. We ontwikkelen een steeds uitgebreider assortiment wat past bij het aanbieden van kwaliteitsmateriaal voor de tuin.

Welkom bij Makavo

Spaanplaatschroeven 6.0 x 140mm doos 100 stuks TX30

Voor hout

Actieprijs:

 22,80

Nieuw in het assortiment: Mantelbuis, Tyleenslang, Hout, en pellets

5% korting

Op uw eerste aankoop

Vaste korting

voor ondernemers

Het assortiment voor uw volgende tuin project

Een greep uit ons assortiment in tuinmateriaal en gereedschappen

 • Stapelblok 15x15x30 antraciet strak

   3,40

  Inclusief btw

 • Douglas paal 150 x 150 mm

  • Universeel timmerhout

  € 17,25

  Meter prijs inclusief btw

 • Steigerplank Vuren 2.9 x 19 cm

  • Universeel timmerhout
  • Midden Europees Vuren

  € 3,11

  Meter prijs inclusief btw

 • Montage kit High Tack 290 ml Makavo

   7,40

  Inclusief btw

 • Betonpaal Grijs T-paal 280

  • T-paal
  • Grijs

   37,00

  Inclusief btw

 • Kantopsluiting Zwart gecoat

  • Hoge kwaliteit (1,5 mm dik staal)
  • Lange levensduur en herbruikbaar
  • Eenvoudig aan te leggen zonder pinnen of bouten

   15,75

  Inclusief btw

 • Makavo afdekregel zwart gespoten

   12,15

  Inclusief btw

 • Spaanplaatschroeven 6.0 x 160mm doos 100 stuks TX30

  • Doos 100 Stuks
  • Torx 30

   26,90

  Inclusief btw

Magazijn aanbieding

5%
korting op alles

Voor nieuwe klanten met waardebon

Grindplaten

Grind wat op zijn plek moet blijven heeft een goede ondergrond nodig. Begin daarom met een goede honingraad grindplaat.

Grind wat op zijn plek moet blijven heeft een goede ondergrond nodig. Begin daarom met een goede honingraad grindplaat.

Gereedschap

Goed gereedschap voor de stratenmaker of de professionele doe het zelver in de tuin.

Kunstgras

Een mooie strakke grasmat het hele jaar door. Dat is genieten

Service

 • Gratis verzenden boven 1400 euro inclusief btw

 • Levertijd 2 tot 3 dagen in Nederland naar België 2-5 dagen

 • Betaling via uw eigen bank met ideal

Makavo voor uw tuin materiaal

We leveren een assortiment tuinmateriaal voor tuinliefhebbers, tuinprofessionals, hoveniers, stratenmakers, en mensen met groene vingers of gewoon handige klussers die zelf de klussen in de tuin willen aanpakken.

Makavo is het merk voor tuinmateriaal. We leveren een assortiment wat is gericht op het aanleggen van tuinen zoals bestrating. We leveren voegmortel, grindplaten, lijm, kit, kunstgras, borderranden, schroeven, en gereedschap. Een goed assortiment voor consumenten en ondernemers. We verkopen naast onze eigen MAKAVO productlijn ook een aantal verwante artikelmerken in gereedschappen welke het gemak van winkelen voor tuinmateriaal in één winkel vergroot.

Als consument kunt u direct kopen in onze webwinkel voor tuinmateriaal. Ondernemers in tuinen, tuinbedrijven, stratenmakers en hoveniers vragen wij zich eerst in te schrijven via ondernemers pagina.

Ons doel is kwaliteit materiaal te leveren waar u in het werken in de tuin plezier aan beleeft. Gewoon goede gereedschappen en materialen die niet direct afgeschreven zijn.

Waarom Makavo interessant is als webwinkel voor tuinmateriaal, blijkt uit het zakelijke netwerk wat we aan het opbouwen zijn in de provincie Drente. Hier hebben we naast ons Makavo merk ook een sierbestatingsbedrijf waar we een groot netwerk hebben met stratenmakers en hoveniers. We werken zelf dagelijks met onze Makavo producten en met andere tuinmateriaal merken. Door deze ervaring weten wij wat er wordt gevraagd en wat we willen aanbieden.

Heeft u naast deze producten nog meer wensen om op te nemen in het webwinkel assortiment dan kunt u ons een verzoek sturen we willen een zo goed mogelijk assortiment samenstellen zodat de stratenmaker of enthousiaste tuinliefhebber goed bij ons terecht kan.

We hebben nu al een mooi assortiment opgebouwd en hebben steeds meer op voorraad in ons magazijn. Hierdoor kunnen we de de bestellingen sneller inpakken en leveren.

Als consument kunt u direct in onze winkel bestellen. U kunt bij het afrekenen kiezen om een account te maken zodat u uw bestellingen altijd inzichtelijk hebt. Ook kunt kopen via onze dealers of vraag het u eigen tuinspecialist. Naast onze eigen onlinewinkel en magazijn kunt u onze producten vinden in google zoekresultaten op bol.com en we bieden producten aan op bijvoorbeeld marktplaats.

Als u zakelijk bij ons wilt bestellen hebben we wat meer gegevens van u nodig. Zo zorgen wij ervoor dat u de correcte gegevens voor u heeft als u bent ingelogd. Hiervoor vragen we uw KVK nummer en de geregistreerde bedrijfsnaam. Nog even contact? geen probleem bel ons op, dat is wel zo snel.

Makavo, voor het beste resultaat in de tuin, het beste tuinmateriaal en gereedschap.

Met de selectie straatgereedschap, bieden we een kwalitatieve en professionele serie gereedschappen aan die de stratenmaker of hovenier standaard in zijn gereedschapskast of bus heeft staan. De gereedschappen zijn toegespitst op straatwerk, tuin en grondwerkzaamheden. Een mooie selectie van scheppen en spades, of harken. Goed gereedschap zoals de kwaliteits kniebeschermers van het merk Fento. Door deze selectie tuin en straat gereedschappen naast onze makavo producten aan te bieden, kunt u direct en compleet voor uw werk, klus of project inkopen. Diverse maat opties om uit te kiezen. Een serie gereedschappen van echt top kwaliteit om lang plezier van te hebben. Goed en professioneel gereedschap voor de stratenmaker.